duminică, 18 ianuarie 2009

manelar hip-hop

Ce asculta cocalaru ,,da,, valoare in afara de manele? Hip-hop.Din acest gen de muzica ei asculta numai si numai BUG Mafia.Poate va intrebati de ce ?
Pt ca BUG MAFIA este singura formatie cu versuri pe intelesu lor si sunt la fel de filozofice si pline de sens exact cum le are si idolu lor intelectualu profesor univ inginer doctor GUTA.Sa dam 2 ex care imi vin acum in minte.
"vreau o mie, un milion, o tona de... euro!! Cine mai cantareste banii in afara de BuG?Exact Manelarii.
Parca vad ca la un concert bug cer .,BA imi dai asa un Quintal de euro dupa ce mai trage un fum de tigare ieftina mai zice mai vreau si un kilogram jumate de dolari ,879 de grame de bancnote de 50 de lei si 3 kilogarme de maruntis ca sa dam rest la curve cand filmam un videoclip ceva.
Direct din cartier m-am intors cu un hit
Umblu-ncet si sigur ca un Caddillac
O ratzushca sta pe lac, o impusc in cap ..Spuneti voi ce sens au verusrile poate sunt eu mai prost.Ce nu inteleg este ce plm au avut cu saraca ratushca?Poate a luat bani cu camata de la ei ,poate ratzushca avea o masina mai tare decat a lor poate un porsche 911 turbo pe benzina si sau simtit ofensaţi de ratzushca sau poate ratzushca avea un IQ mai mare decat ei(posibil asta) ?.Oricum PETA trebuie sa fie sesizata.
GATA !!!ma plictisit subiectu asa ca ...............................

2 comentarii:

Essences spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

pitar mai scrie si tu ceva pe aci